Албански театар

Таг
6Вести

ПРЕМИЕРА НА „ДИВО МЕСО“ ВО РЕЖИЈА НА МАРТИН КОЧОВСКИ НА 8 НОЕМВРИ ВО СКОПСКИОТ АЛБАНСКИ ТЕАТАР

КОСОВСКА ПРЕТСТАВА ГО ОТВОРА 17. ИЗДАНИЕ НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ СКУПИ

ПРЕТСТАВИ ОД ПЕТ ЗЕМЈИ НА 17. ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ СКУПИ ВО СКОПЈЕ

СКОПСКА ПРЕМИЕРА НА ЕВРОПСКАТА КОПРОДУКЦИЈА НА МАЏЕЛИ, „ПЛАНИНСКИТЕ ЏИНОВИ“