Алберт Ајнштајн

Таг
4Вести

ЛИКОТ НА АЈНШТАЈН СЕ НАЈДЕ НА НАЈМАЛАТА МОНЕТА НА СВЕТОТ

„БОЖЈОТО ПИСМО“ НА АЈНШТАЈН ПРОДАДЕНО ЗА ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПИСМОТО НА АЈНШТАЈН ЗА ГОСПОД НА ПРОДАЖБА ЗА 1,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ТЕОРИЈАТА ЗА СРЕЌА НА АЈНШТАЈН СЕ ПРОДАДЕ ЗА 1.3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ