Алек Болдвин

Таг
5Вести

АЛЕК И ХИЛАРИЈА БОЛДВИН ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ ГО ДОБИЈА И ШЕСТОТО ДЕТЕ

ПО ДВА СПОНТАНИ АБОРТУСА, АЛЕК И ХИЛАРИЈА БОЛДВИН ГО ДОБИЈА ПЕТТОТО ДЕТЕ

ПО ДВА СПОНТАНИ АБОРТУСА ЗА СЕДУМ МЕСЕЦИ, СОПРУГАТА НА АЛЕК БОЛДВИН Е ПОВТОРНО ТРУДНА

АКО СЕ КАНДИДИРАМ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ИЛЈАДА ОТСТО ЌЕ ГО ПОБЕДАМ ТРАМП, ВЕЛИ АЛЕК БОЛДВИН