Алек Попов

Таг
3Вести

ШЕГАТА Е ТЕСТ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ШТО СЕКОЈ ДЕН ТРЕБА ДА ГО ПРАВИМЕ – ЗАВРШИ 7. ФЕСТИВАЛ „ПРО-ЗА БАЛКАН“

ХУМОРОТ НЕ СЕ УЧИ ДА СЕ ПИШУВА, ВЕЛИ БУГАРСКИОТ ПИСАТЕЛ ПОПОВ, ЛАУРЕАТ НА „ПРО-ЗА БАЛКАН“

СЦЕНАРИСТОТ НА КАНСКИОТ ПОБЕДНИК ОД 2011, „БЕШЕ ЕДНАШ ВО АНАДОЛИЈА“, ДОАЃА ВО СКОПЈЕ НА „ПРО-ЗА БАЛКАН“