Александар Митевски

Таг
4Вести

НИ ДАДОВТЕ МАНДАТ ОД ЧЕТИРИ ГОДИНИ, НЕ ВИ ДАДОВМЕ СЕНДВИЧИ ЗА ДА ДОЈДЕТЕ, РЕКОА ДАЦ И АЛЕКСАНДАР НА КОНЦЕРТОТ ВО ГТЦ ВО СКОПЈЕ

ЌЕ ГО ВРATИМЕ ГЛАСОТ НА БРАНКА СТАНКОВСКА НА КОНЦЕРТОТ ВО ГТЦ, ВЕЛАТ ДРАГАН СПАСОВ-ДАЦ И АЛЕКСАНДАР МИТЕВСКИ

СО МАКЕДОНСКА ПРЕРАБОТКА НА „БЕЛА ЧАО“, БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР БОРИСОВ Ѝ ПРАЌА ПОДДРШКА НА МАКЕДОНИЈА

СЕ ГУШКАМЕ МУЗИЧКИ ОТИ ПОИНАКУ НЕ Е ВОЗМОЖНО ЗАСЕГА – ДУЕТОТ НА МИТЕВСКИ И ДАЦ ДОБИ ИТАЛИЈАНСКА ВЕРЗИЈА СО ТЕНОРОТ НАЦОСКИ