Александар Прокопиев

Таг
5Вести

РОМАНОТ „ЅИРКАЧОТ“ НА АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ ИЗЛЕЗЕ НА СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК

ЗБИРКАТА РАСКАЗИ „ЧОВЕЧУЛЕЦ“ НА АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ ОБЈАВЕНА НА БУГАРСКИ

АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ ВКЛУЧЕН ВО УГЛЕДНА ФРАНЦУСКА ЕДИЦИЈА ЗА ИСТОРИЈАТА НА ЕВРОПСКАТА КНИЖЕВНОСТ

АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ ОБЈАВЕН ВО СВЕТСКА ХАИКУ АНТОЛОГИЈА СО 460 АВТОРИ

АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ СО НОВА КНИГА „222 АНТИУПАТСТВА ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА“