алгоритам

Таг
3Вести

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЈА РЕШИ РУБИКОВА КОЦКА ЗА ЕДНА СЕКУНДА

КЕЈТИ БОУМАН – НАУЧНИЧКА КОЈА ОСМИСЛИ НАЧИН КАКО ДА ВИДИМЕ ЦРНА ДУПКА