алигатор

Таг
4Вести

ИСКЛУЧИТЕЛНО РЕДОК БЕЛ АЛИГАТОР СЕ РОДИ ВО ФЛОРИДА

АЛИГАТОР КОЈ ЈА ПРЕЖИВЕА БИТКАТА ЗА БЕРЛИН УМРЕ ВО ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО МОСКВА

ЅВЕЗДА НА 80 ГОДИНИ – БЕЛГРАДСКАТА ЗООЛОШКА ГО ИМА НАЈСТАРИОТ АЛИГАТОР НА СВЕТОТ