„Ало

Таг
2Вести

СИНИША ЕВТИМОВ ЈА ПОСТАВИ „АЛО! АЛО!“ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА

АКТЕРИТЕ ОД „АЛО, АЛО!“ СЕ ОБЕДИНИЈА НА ОТВОРАЊЕТО НА СПОМЕН-ОБЕЛЕЖЈЕТО ВО ЧЕСТ НА СЕРИЈАТА