Алжир

Таг
3Вести

„БУНКЕР“ ГО ОБЈАВИ ФРАНЦУСКИОТ ГРАФИЧКИ РОМАН „АЛЖИР Е УБАВ КАКО АМЕРИКА“

ОЛОВНИОТ БЕНЗИН ИСКОРЕНЕТ ВО СВЕТОТ ОТКАКО И АЛЖИР ПРЕСТАНА ДА ГО ПРОДАВА

ВО ПЕТ ДРЕВНИ АЛЖИРСКИ ГРАДА НА РАБОТ НА САХАРА ТРАДИЦИЈАТА Е ПОВАЖНА ОД ПАРИТЕ, А ПАЛМИТЕ СЕ СВЕТИ ДРВЈА