Амбасада на Шпанија

Таг
2Вести

МОДНИОТ ВИКЕНД СКОПЈЕ ПОЧНА СО РЕВИЈА КОЈА ЈА СЛАВИ СТАРОШПАНСКАТА КЕРАМИКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ТАПАСОТ ЌЕ ПРИВЛЕЧЕ ПОВЕЌЕ МАКЕДОНЦИ ВО ШПАНИЈА, ВЕЛИ ШПАНСКИОТ АМБАСАДОР