амбасадорка

Таг
4Вести

ИНСПИРИРАНИ ОД МАКЕДОНСКАТА ТРАДИЦИЈА ПРЕТСТАВНИЧКИ НА ДИПЛОМАТСКИОТ КОР И ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ НАСТАПИЈА КАКО МАНЕКЕНКИ НА РЕВИЈА ВО СКОПЈЕ

ДУА ЛИПА ПРОГЛАСЕНА ЗА ПОЧЕСНА АМБАСАДОРКА НА КОСОВО

СТУДЕНТКАТА АНА МАРИЈА НАУМОВСКА БЕШЕ АМБАСАДОРКА НА ШВЕДСКА НА ЕДЕН ДЕН

ПРОТИВ КОРУПЦИЈА САМИ ЌЕ СЕ БОРИТЕ, НИЕ ЌЕ ВИ ПОМАГАМЕ – АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДОРКА БРНЗ ОДГОВАРА ПРАШАЊА НА ИНСТАГРАМ