американски претседател

Таг
2Вести

КАНЈЕ ВЕСТ ОДИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ СО СЛОГАНОТ „РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА“

ПОСЛЕДНАТА ЗАЧУВАНА СКУЛПТУРА НА ГОЛИОТ ТРАМП ЌЕ СЕ ПРОДАВА НА АУКЦИЈА