Аморфис

Таг
3Вести

МЕЛОДИЧНОСТА НА „АМОРФИС“ СЕ СПОИ СО СТУДЕНАТА АТМОСФЕРИЧНОСТ НА „СОЛСТАФИР“ НА КОНЦЕРТОТ ВО МКЦ

„АМОРФИС“ ПО 21 ГОДИНА ПОВТОРНО СВИРИ ВО СКОПЈЕ СО ИСЛАНЃАНИТЕ „СОЛСТАФИР“ КАКО СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТИ

ФИНСКИТЕ МЕТАЛ ЛЕГЕНДИ „АМОРФИС“ ВО НОЕМВРИ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ