Ана Дурловски

Таг
2Вести

„ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР“ И ИЗЛОЖБА ЗА АНА ЛИПША-ТОФОВИЌ ДЕНЕСКА НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

„СИМФОНИЈА НА ТАЖНИ ПЕСНИ“ НА ГОРЕЦКИ СО АНА ДУРЛОВСКИ УТРЕ ВО ФИЛХАРМОНИЈА