Андреа Бочели

Таг
5Вести

БОЧЕЛИ ИМАЛ КОВИД-19 ЕДЕН МЕСЕЦ ПРЕД НАСТАПОТ ВО КАТЕДРАЛАТА ВО МИЛАНО

БОЧЕЛИ ПЕЕШЕ ВО ПРАЗНАТА КАТЕДРАЛА ДУОМО, НО ПРЕД 3,4 МИЛИОНИ ЛУЃЕ НА ЈУТЈУБ

АНДРЕА БОЧЕЛИ ЌЕ ОДРЖИ ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ ВО ПРАЗНАТА КАТЕДРАЛА ДУОМО ВО МИЛАНО

АНДРЕА БОЧЕЛИ ЌЕ НАСТАПИ СО КРАЛСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА НА СВАДБАТА НА ПРИНЦЕЗАТА ЈУЏИНИ