Андријана Јаневска

Таг
2Вести

РАСТЕ ИНТЕРЕСОТ ЗА ОТСЕКОТ ПОПУЛАРНИ ЖАНРОВИ НА ФМУ, МОЖАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ И СТУДЕНТИ БЕЗ ПРЕТХОДНО МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, ВЕЛАТ АНДРИЈАНА ЈАНЕВСКА И ДАРИЈА АНДОВСКА

ВО ШЕСТИОТ МЕСЕЦ ОД БРЕМЕНОСТА, ПО СЕЛАТА СОБИРАВ МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПЕСНИ ЗА ДОКТОРАТОТ, ВЕЛИ АНДРИЈАНА ЈАНЕВСКА