Аријан Адеми

Таг
4Вести

АРИЈАН АДЕМИ СЕ СЕЛИ ВО КИНА, ГО НАПУШТА ДИНАМО КАКО НАЈТРОФЕЈНИОТ ИГРАЧ ВО НЕГОВАТА ИСТОРИЈА

АДЕМИ СТАНА ПРВИОТ АКТИВЕН ИГРАЧ НА ДИНАМО КОЈ ДОБИ МУРАЛ ВО ЗАГРЕБ

АРИЈАН АДЕМИ СО 300 НАСТАПИ ЗА ДИНАМО ЗАГРЕБ Е РЕДОК ПРИМЕР ЗА ВЕРНОСТ ВО СОВРЕМЕНИОТ ФУДБАЛ