Аријана Гранде

Таг
11Вести

СЕ ОМАЖИ ПОП ЅВЕЗДАТА АРИЈАНА ГРАНДЕ

АРИЈАНА ГРАНДЕ СЕ СВРШИ СО АГЕНТ ЗА НЕДВИЖНОСТИ ПО ЕДНОГОДИШНА ВРСКА

АРИЈАНА ГРАНДЕ И ЏАСТИН БИБЕР СНИМИЈА ДУЕТ ЗА ДА СОБЕРАТ ПАРИ ЗА ДЕЦАТА НА МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА

АРИЈАНА ГРАНДЕ СЕ ВРАЌА ВО МАНЧЕСТЕР ДВЕ ГОДИНИ ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД

СВЕШТЕНИКОТ ОД ПОГРЕБОТ НА АРЕТА ФРЕНКЛИН СЕ ИЗВИНИ ШТО ГИ ДОПРЕЛ ГРАДИТЕ НА АРИЈАНА ГРАНДЕ

АРИЈАНА ГРАНДЕ СЕ СВРШИ СО МОМЧЕТО ПО ТРИ НЕДЕЛИ ВРСКА

БЕКАМ ИЗЛЕЗЕ ОД РЕДОТ НА КРАЛСКАТА СВАДБА ДА СЕ СЛИКА СО ТИНЕЈЏЕРКА КОЈА ГО ПРЕЖИВЕА НАПАДОТ ВО МАНЧЕСТЕР

ВЕЧНО ЌЕ МИНУВАМ НИЗ ТОА – АРИЈАНА ГРАНДЕ ПРОЗБОРЕ ЗА НАПАДОТ НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ

АРИЈАНА ГРАНДЕ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА ПЕСНА ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ

ДОБРОВОЛЕЦ ОД МАНЧЕСТЕР ВО БОРБАТА ПРОТИВ ИСИС ПУШТИ ПЕСНА ОД АРИЈАНА ГРАНДЕ НА ПЛОШТАДОТ ВО РАКА