„Арс ламина“

Таг
20Вести

РЕЦЕНЗИИ И КОЛУМНИ ОД ЌОРВЕЗИРОСКА СОБРАНИ ВО ЗБИРКАТА „НА ПОЛПАТ: КРИТИКА ИЛИ МОЛК“

„АРС ЛАМИНА“ ПОВТОРНО ГИ ОБЈАВУВА КНИГИТЕ НА ОЛИВЕРА НИКОЛОВА ЗА ВОЗРАСНИ

„АРС ЛАМИНА“ РЕОБЈАВИ ПЕТ ДЕЛА ОД КОНЕСКИ СО НОВИ ПРЕДГОВОРИ И ПОГОВОРИ

АВТОБИОГРАФИЈАТА НА ЦЕПЕНКОВ ОБЈАВЕНА ВО СОВРЕМЕНО ИЗДАНИЕ ЗА 100 ГОДИНИ ОД НЕГОВАТА СМРТ

ВЛАДИМИР ПЛАВЕВСКИ ОНЛАЈН ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ РОМАН „БОКСЕРОТ ОД НОВО МААЛО“

НАГРАДАТА „ПЕГАЗ“ ЗА РОМАНИТЕ „ЛАЗАРКА“ И „МРТВИТЕ ЗНААТ НАЈДОБРО“

316 АВТОРИ СО 442 БАЈКИ СЕ ПРИЈАВИЈА НА КОНКУРСОТ НА „БРАВО СИНЕ!“, НАЈДОБРИТЕ 4 ЌЕ СЕ ИЗБЕРАТ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

„АРС ЛАМИНА“ ЈА ОБЈАВИ „МОНОЛОГИЈА“ НА ВАСКО ТОДОРОВ

„АРС ЛАМИНА“ СО ОНЛАЈН КАМПАЊА ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА ЧИТАЊЕТО КАЈ ДЕЦАТА

„ЛИТЕРАТУРА“ ЈА ОТВОРА НОВАТА КНИЖАРНИЦА СО КОНЦЕРТ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ТРИО