Арсенал

Таг
3Вести

АРСЕНАЛ ЌЕ ПЛАТИ 105 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА ДЕКЛАН РАЈС, РЕКОРД ЗА АНГЛИСКИ ФУДБАЛЕР

АРСЕНАЛ Е ПРИМЕР ЗА ОДРЖЛИВОСТ И ГРИЖА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА МЕЃУ ФУДБАЛСКИТЕ КЛУБОВИ

ЗИМБАБВЕ БАРА ОСТАВКА ОД ЛИДЕРОТ МУГАБЕ, НО И ОД ТРЕНЕРОТ НА АРСЕНАЛ