Атанас Крлевски

Таг
3Вести

АФОРИСТИЧАРОТ АТАНАС КРЛЕВСКИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“

АТАНАС КРЛЕВСКИ ЈА ПРОМОВИРАШЕ ПРВАТА КНИГА СО ХАИКУ ПОЕЗИЈА ЗА ДЕЦА ВО МАКЕДОНИЈА

СПОЈ НА АФОРИЗАМ И НАРОДНА ПОГОВОРКА – АТАНАС КРЛЕВСКИ ЈА ПРОМОВИРАШЕ КНИГАТА „ЕТНОАФОРИЗМИ“