аутизам

Таг
8Вести

ВОЗБУДЕН СУМ ШТО И ГОДИНАВА ЌЕ ГИ ИЗРАДУВАМЕ ДЕЦАТА СО АТИПИЧЕН РАЗВОЈ НА НАСТАНОТ „ПОВТОРНО ЗАЕДНО“, ВЕЛИ ДЕНИС ЈАНКУЛОВСКИ-КОСМОНАУТКО

40 ДЕЛА ОД ДЕВЕТГОДИШНИОТ ФИЛИП ЦИГЛЕЊАК СИМОНОВСКИ НА ИЗЛОЖБА ВО ДКЦ „КАРПОШ“

СТУДЕНТИ СОБРАА ПАРИ ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ДЕЦА СО АУТИЗАМ И ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ДЕЦА ОД СОЦИЈАЛЕН РИЗИК

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА ПОСТАВИ ОНЛАЈН ИЗЛОЖБА ВО ЧЕСТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА АУТИЗМОТ

„РАСТЕМЕ ЗАЕДНО“ – МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ СНИМИЈА ПЕСНА ЗА ПОГОЛЕМА СВЕСТ ЗА АУТИЗМОТ

ИЗЛОЖБА ВО ЧИФТЕ АМАМ ВО ЧЕСТ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ

СЕМЕЈСТВО ОД ФЛОРИДА МОЖЕ ДА ГО ЗАДРЖИ МУРАЛОТ ОД ВАН ГОГ НА СВОЈАТА КУЌА НАСЛИКАН ЗА АУТИСТИЧНИОТ СИН

ХУМАНИТАРНА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ГУШ И БАЦ – ЈАЗИКОТ НА ЕРАТО“ ОД ЗОРАН КАРДУЛА