Авичи

Таг
6Вести

ЕДНА ОД НАЈПОЗНАТИТЕ САЛИ ВО ШВЕДСКА ЌЕ ГО НОСИ ИМЕТО НА ДИЏЕЈ АВИЧИ

АВИЧИ ЌЕ ДОБИЕ МУЗЕЈ ВО РОДНИОТ СТОКХОЛМ

РАСТЕ СТАПКАТА НА СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ КОИ СЕ САМОУБИВААТ

НОВ АЛБУМ НА АВИЧИ ИЗЛЕГУВА ЕДНА ГОДИНА ПО НЕГОВАТА СМРТ

РОДИТЕЛИТЕ НА АВИЧИ ЌЕ ГО НАСЛЕДАТ НЕГОВОТО БОГАТСТВО ОД 25 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

СТОКХОЛМ СЕ ЖУРКАШЕ ВО ЧЕСТ НА АВИЧИ