авион

Таг
17Вести

МАКЕДОНИЈА ДОБИ ШАМПИОНИ ВО ФРЛАЊЕ АВИОНЧИЊА ОД ХАРТИЈА, ЌЕ ОДАТ НА СВЕТСКОТО ФИНАЛЕ ВО АВСТРИЈА

ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРВЕНСТВО ВО ФРЛАЊЕ АВИОНЧИЊА ОД ХАРТИЈА, ПОБЕДНИЦИТЕ ОДАТ НА СВЕТСКОТО ФИНАЛЕ ВО АВСТРИЈА

„ЛУЈ ВИТОН“ ПРОДАВА МАШКА ЧАНТА ВО ОБЛИК НА АВИОН КОЈА ЧИНИ 39.000 ДОЛАРИ

ФРАНЦИЈА САКА ДА ГИ ЗАБРАНИ КРАТКИТЕ ДОМАШНИ АВИОНСКИ РЕЛАЦИИ АКО МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА СО ВОЗ

ШВЕДСКА ПРВА ВО ЕВРОПА ЌЕ ВОВЕДЕ ПОВИСОКИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ ЗА АВИОНИТЕ КОИ ПОВЕЌЕ ЗАГАДУВААТ

„ЕРБАС“ ГО ПРЕТСТАВИ КОНЦЕПТОТ НА ПРВИОТ ПАТНИЧКИ АВИОН СО ПОГОН НА ВОДОРОД

АВИОНСКИ КАФУЛИЊА ВО ТАЈЛАНД ИМ ОВОЗМОЖУВААТ НА ГОСТИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВУВААТ КАКО ДА ЛЕТААТ

НАЈГОЛЕМИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВИОН НА СВЕТОТ ЌЕ ГО ИМА ПРВИОТ ПРОБЕН ЛЕТ

ЈАПОНСКАТА НАЦИОНАЛНА АВИОКОМПАНИЈА ОТСЕГА ЌЕ ГИ ПРЕДУПРЕДУВА ПАТНИЦИТЕ КАДЕ СЕДАТ МАЛИ ДЕЦА