Австрија

Таг
17Вести

АВСТРИЈА НЕМА ИЗЛЕЗ НА МОРЕ, НО ГИ ИМА НАЈЧИСТИТЕ ВОДИ ЗА КАПЕЊЕ ВО ЕВРОПА

АВСТРИЈА ВОВЕДЕ „КЛИМАТСКИ БИЛЕТ“ ЗА ЦЕЛИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ, ДНЕВНА КАРТА ЧИНИ ТРИ ЕВРА

УМОРНО ОД ИСМЕВАЊАТА И КРАДЕЊЕТО НА ЗНАЦИТЕ, АВСТРИСКОТО СЕЛО ФУКИНГ ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ПО 1.000 ГОДИНИ

АВСТРИЈА ОТПЕЧАТИ ПОШТЕНСКА МАРКА НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ИНСПИРИРАНА ОД КОВИД-19

АВСТРИЈА ЌЕ ДАВА СУБВЕНЦИИ ОД 5.000 ЕВРА ЗА КУПУВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

И АВСТРИСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ РЕДОВНО ГО КОРИСТИ ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ВО ВИЕНА

РОДНАТА КУЌА НА ХИТЛЕР ЌЕ СЕ МЕНУВА ЗА ДА СТАНЕ ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА

НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО АНСАМБЛ ОД АВСТРИЈА

САЛЦБУРГ – НЕДОПРЕН БАРОКЕН ГРАД ШТО МОРА ДА СЕ ПОСЕТИ ВО 2020

„БИСЕРОТ НА АВСТРИЈА“ ИМА 800 ЖИТЕЛИ, А ГОДИШНО ГО ПОСЕТУВААТ МИЛИОН ТУРИСТИ