авторски права

Таг
3Вести

НАЈАВЕН ХОРОР ФИЛМ ЗА МИКИ МАУС НА ДЕНОТ КОГА ИСТЕКОА АВТОРСКИТЕ ПРАВА ЗА НЕГОВАТА ПРВА ВЕРЗИЈА

ДЕЛ ТОРО ОБВИНЕТ ЗА ПЛАГИЈАТ НА „ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“

ЕМИНЕМ ЌЕ ДОБИЕ 400.000 ДОЛАРИ ЗА УКРАДЕНА ПЕСНА ВО ПОЛИТИЧКА КАМПАЊА ВО НОВ ЗЕЛАНД