бајки

Таг
5Вести

ИЗЛЕЗЕ НОВА ЕДИЦИЈА БАЈКИ ЗА ДЕЦА ОД ДВИЖЕЊЕТО ЗА ПОДДРШКА НА КРЕАТИВНОСТ ИВО ЛАУРЕНЧИЌ

БАЈКИ И БАСНИ ОД МАКЕДОНИЈА ПРЕВЕДЕНИ И НА ЈАПОНСКИ ЈАЗИК

„ДИЗНИ“ ЛАНСИРА ВЕНЧАНИЦИ ИНСПИРИРАНИ ОД ПРИНЦЕЗИТЕ ОД БАЈКИТЕ

52 НАРОДНИ ПРИКАЗНИ ДОБИЈА СОВРЕМЕНА АДАПТАЦИЈА ВО „БАЈКИ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ЦЕЛА ГОДИНА“

ПРЕМИЕРА НА „ЈУНАЦИ ОД БАЈКИТЕ И ЦРВЕНКАПА“ ВО ТУРСКИ ТЕАТАР