балет

Таг
22Вести

ПРВИОТ ХЕВИ МЕТАЛ БАЛЕТ ИНСПИРИРАН ОД „БЛЕК САБАТ“ ЌЕ ОДИ НА МЕЃУНАРОДНА ТУРНЕЈА

БАЛЕТСКИ КОНЦЕРТ ВО ШТИП СО МУЗИКАТА НА КИРЕ КОСТОВ

ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ ЗА КЛАСИЧЕН БАЛЕТ И МОДЕРЕН ТАНЦ НА 12 И 13 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

ВО БИРМИНГЕМ СЕ ПОДГОТВУВА ПРВИОТ ХЕВИ МЕТАЛ БАЛЕТ ИНСПИРИРАН ОД „БЛЕК САБАТ“

БАЛЕТ ИНСПИРИРАН ОД МУЗИКАТА НА „БЛЕК САБАТ“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА ВО СЕПТЕМВРИ

ПРЕМИЕРА НА БАЛЕТОТ „ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН“ ВО НОБ СО МУЗИКА НА КАЛИОПИ

„ЕСЕНСКИ БАЛЕТСКИ КОЛАЖ“ СО БИСЕРИТЕ ОД ЧАЈКОВСКИ И ВЕРДИ ВЕЧЕРВА ВО НОБ

НА СВЕТОТ МУ Е НЕОПХОДНА УБАВИНА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО

БАЛЕТОТ И ОПЕРАТА НА ЛИТВАНИЈА ПРЕКУ ТИКТОК ИМААТ НАСТАПИ ЗА ПУБЛИКАТА