Балканијада

Таг
2Вести

МАКЕДОНСКИТЕ УЧЕНИЦИ ОСВОИЈА ЧЕТИРИ МЕДАЛИ НА ТРЕТАТА БАЛКАНСКА ОЛИМПИЈАДА ПО ФИЗИКА

11-ГОДИШЕН ШТИПЈАНЕЦ МЕЃУ ТРОЈЦАТА МАКЕДОНСКИ МАТЕМАТИЧАРИ КОИ ОСВОИЈА МЕДАЛ НА БАЛКАНИЈАДАТА ВО КИПАР