Банкси

Таг
24Вести

БАНКСИ НАСЛИКА ЗЕЛЕНИЛО ЗАД СОГОЛЕНО ДРВО ВО СЕВЕРЕН ЛОНДОН

ИСЕЧЕНОТО ДЕЛО НА БАНКСИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 18,5 МИЛИОНИ ФУНТИ

СЛИКАТА НА БАНКСИ КОЈА СЕ САМОУНИШТИ ЌЕ СЕ ПРОДАВА ЗА ЧЕТИРИ ПАТИ ПОВИСОКА ЦЕНА

ДЕЛО НА БАНКСИ ПОСВЕТЕНО НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 23 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

БАНКСИ ГО ПОТВРДИ ДЕЛОТО ШТО СЕ ПОЈАВИ НА ЗАТВОР ПРОСЛАВЕН ОД ОСКАР ВАЈЛД

БАНКСИ ГО ПОТВРДИ НОВИОТ ГРАФИТ „АПЧИХА!“ ВО БРИСТОЛ

„ПТИЦА СО ГРАНАТА“ НА БАНКСИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 170.000 ЕВРА

АНОНИМЕН КУПУВАЧ ДАДЕ РЕЧИСИ 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ДЕЛО НА БАНКСИ

БАНКСИ СЕ ПОЈАВИ СО НОВ ГРАФИТ ЧИЕ ЗНАЧЕЊЕ ЗАСЕГА Е НЕПОЗНАТО

БАНКСИ СЕ ПРЕПРАВИ ВО ЧИСТАЧ И ОСТАВИ НОВО ДЕЛО ВО ЛОНДОНСКО МЕТРО