Барбадос

Таг
4Вести

БАРБАДОС ПОЧНА НОВА ЕРА КАКО РЕПУБЛИКА И ЈА ПРОГЛАСИ РИЈАНА ЗА НАЦИОНАЛНА ХЕРОИНА

БАРБАДОС Е ПРВАТА ДРЖАВА ПО 30 ГОДИНИ КОЈА ЌЕ ЈА ОТФРЛИ КРАЛИЦАТА И ЌЕ СТАНЕ РЕПУБЛИКА

РИЈАНА НАЗНАЧЕНА ЗА СПЕЦИЈАЛНА АМБАСАДОРКА НА БАРБАДОС