Баварија

Таг
3Вести

МАЛО СЕЛО ВО БАВАРИЈА СТАНА НОВ ЦЕНТАР НА ЕУ ПО ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА БРИТАНИЈА

ОКТОБЕРФЕСТ СЕ ОТВОРИ ЗА МИЛИОНИ ПИВОПИЈЦИ, КРИГЛАТА ТРЕБА ДА СЕ ДРЖИ САМО ЗА ДРШКАТА

ГЕРМАНСКИ МЕСАР ОТВОРИ ХОТЕЛ СО КОЛБАСИ НАД КРЕВЕТОТ И ПЕРНИЦИ ВО ФОРМА НА ВИРШЛА