ПОРАДИ ПАНДЕМИЈАТА, ИЗГРАДБАТА НА САГРАДА ФАМИЛИЈА ВО БАРСЕЛОНА ЌЕ СЕ ОДОЛЖИ И ПОСЛЕ 2026