белешки

Таг
2Вести

БЕЛЕШКИ НА АЈНШТАЈН ЗА ТЕОРИЈАТА НА РЕЛАТИВНОСТА СЕ ПРОДАДОА ЗА СКОРО 12 МИЛИОНИ ЕВРА