Бермуда

Таг
2Вести

БЕРМУДА СТАНА НАЈМАЛАТА НАЦИЈА КОЈА ОСВОИЛА ОЛИМПИСКО ЗЛАТО

БЕРМУДА И БАРБАДОС СЕ ОТВОРААТ ЗА СТРАНЦИТЕ КОИ САКААТ ОТТАМУ ДА РАБОТАТ НА ДИСТАНЦА