Бернајс пропаганда

Таг
2Вести

„БЕРНАЈС ПРОПАГАНДА“ СО НОВИ ПОСТАВА, МИНИАЛБУМ И СПОТ

ДВОЕЦОТ ОД „БЕРНАЈС ПРОПАГАНДА“ МУ ОДДАВА ПОЧИТ НА ЕДЕН ОД СВОИТЕ МУЗИЧКИ ИДОЛИ СО МИНИАЛБУМ