Беше еднаш во Холивуд

Таг
17Вести

„БЕШЕ ЕДНАШ ВО… ХОЛИВУД“ ИГРА ВО СКОПЈЕ ОД 15 АВГУСТ

ЛУК ПЕРИ МИ БЕШЕ НАЈКУЛ ЛИК ВО МЛАДОСТА, КАЖА ДИКАПРИО ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „БЕШЕ ЕДНАШ ВО… ХОЛИВУД“

ДОЈДОВ ДО КРАЈОТ НА ПАТОТ СО ФИЛМОВИТЕ, ВО ИДНИНА ЌЕ ПИШУВАМ КНИГИ, ВЕЛИ ТАРАНТИНО

ТАРАНТИНО ГИ МОЛИ МЕДИУМИТЕ ДА НЕ ГО ОТКРИВААТ СЦЕНАРИОТО НА „БЕШЕ ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД“

НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО СЕПАК ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА ВО КАН

НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО ДОАЃА ВО МАКЕДОНИЈА НА 8 АВГУСТ

ТАРАНТИНО ПО 25 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА ВО КАН СО „БЕШЕ ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД“

ТАРАНТИНО ОБЈАВИ ЕКСКЛУЗИВНИ СЛИКИ СО ЅВЕЗДИТЕ ОД НОВИОТ ФИЛМ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

БРУС ДЕРН МЕСТО БЕРТ РЕЈНОЛДС ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО

ТАРАНТИНО ГИ НАЈДЕ СВОИТЕ ЧАРЛС МЕНСОН И РОМАН ПОЛАНСКИ ЗА „БЕШЕ ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД“