„Беше еднаш во Холувуд“

Таг
5Вести

ТАРАНТИНО ПИШУВА ДВЕ КНИГИ, ЕДНАТА Е ВЕРЗИЈА НА „БЕШЕ ЕДНАШ ВО… ХОЛИВУД“

ТАРАНТИНО И КИНА СЕ СКАРАА ЗА ПРИКАЖУВАЊЕТО НА БРУС ЛИ ВО НЕГОВИОТ НОВ ФИЛМ

ТАРАНТИНО ЌЕ НАПРАВИ ТВ-СЕРИЈА ОД „БЕШЕ ЕДНАШ ВО… ХОЛИВУД“

ФИЛМОТ НА ТАРАНТИНО СО БРЕД ПИТ И ЛЕОНАРДО ДИКАПРИО ОД ДЕНЕС ИГРА ВО СКОПЈЕ

ПИТ И ДИКАПРИО ДОНЕСОА СТАР ХОЛИВУДСКИ ГЛАМУР ВО КАН НА ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО