Бетовен

Таг
4Вести

ЕДИНСТВЕНИОТ ВИОЛИНСКИ КОНЦЕРТ НА БЕТОВЕН ВЕЧЕРВА НА РЕПЕРТОАРОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ТРОЈЦА МУЗИЧАРИ ГО ИЗВЕДУВААТ БЕТОВЕН НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ГЕРМАНИЈА СО 1.000 НАСТАНИ ЌЕ СЛАВИ 250 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА БЕТОВЕН

БЕСМРТНОСТА НА БЕТОВЕН СО МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА