бездомници

Таг
3Вести

ВИЛИЈАМ НА 40 ГОДИНИ – СÈ ПОСАМОУВЕРЕН ИДЕН КРАЛ КОЈ НЕМА ПРОБЛЕМ ДА ПРОДАВА ВЕСНИЦИ СО БЕЗДОМНИЦИ

БРИТАНСКА ФОНДАЦИЈА ГРАДИ ДОМОВИ ЗА БЕЗДОМНИЦИ СО ИЗГЛЕД КАКО АВИОНСКИ КАБИНИ ОД ПРВА КЛАСА