Биенале

Таг
3Вести

СКУЛПТОРОТ НИКОЛА СМИЛКОВ ОСВОИ ГРАН ПРИ НА БИЕНАЛЕТО ВО БУДВА МЕЃУ 78 УМЕТНИЦИ ОД 20 ЗЕМЈИ

НАЈДОБРОТО ОД ВЕЛОСИПЕДСКАТА АРХИТЕКТУРА НА БИЕНАЛЕТО ВО АМСТЕРДАМ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СЛИКАТА „ЛЕОПАРД“ НА 14-ГОДИШНАТА АНГЕЛА ПЕТРУШЕВСКА ДОБИ НАГРАДА НА СВЕТСКОТО БИЕНАЛЕ ВО ЈАПОНИЈА