биодиверзитет

Таг
2Вести

САУТ ЏОРЏИЈА – ЗАФРЛЕН БРИТАНСКИ ОСТРОВ БЛИСКУ ДО АНТАРКТИК СО НЕВЕРОЈАТНО РАЗНОВИДЕН ЖИВ СВЕТ

МАЛИ, БРЗОРАСТЕЧКИ УРБАНИ ШУМИ СЕ САДАТ НИЗ ЕВРОПА СПОРЕД ПРОЕКТ НА ЈАПОНСКИ БОТАНИЧАР