Битлс

Таг
21Вести

60 ГОДИНИ ОД ОБЈАВУВАЊЕТО НА ПРВИОТ АЛБУМ НА „БИТЛС“ – ГО СНИМИЈА ЗА 13 ЧАСА, ПА 30 НЕДЕЛИ БЕШЕ ПРВ НА ТОП-ЛИСТАТА

ПОЛ МАКАРТНИ ГО ПРОСЛАВИ 80. РОДЕНДЕН НА КОНЦЕРТ СО 60.000 ЛУЃЕ

ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА СЕ КАРАВМЕ, АМА И ЗАБАВУВАВМЕ, ВЕЛИ РИНГО СТАР ЗА НОВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА „БИТЛС“

ПОЛ МАКАРТНИ ЌЕ ИЗДАДЕ КНИГА СО НЕОБЈАВЕНА ПЕСНА НА „БИТЛС“

ТЕЈЛОР СВИФТ УРНА РЕКОРД ШТО „БИТЛС“ ГО ДРЖЕШЕ 54 ГОДИНИ

ЏЕЈКОБ ФОРЧН-ЛОЈД ОД „ДАМСКИ ГАМБИТ“ ЌЕ ГО ГЛУМИ МЕНАЏЕРОТ НА „БИТЛС“ ВО НОВ БИОГРАФСКИ ФИЛМ

УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО ЛИВЕРПУЛ ВОВЕДЕ МАСТЕРС СТУДИИ ПОСВЕТЕНИ НА „БИТЛС“

ДОКУМЕНТАРЕЦОТ ЗА „БИТЛС“ ЌЕ ГИ ПРИКАЖЕ ЧЛЕНОВИТЕ КАКО ГОЛЕМИ ДРУГАРИ, ВЕЛИ ПИТЕР ЏЕКСОН

ЌЕ СЕ СНИМА БИОГРАФСКИ ФИЛМ ЗА МЕНАЏЕРОТ НА „БИТЛС“

РАЧНО НАПИШАНИТЕ СТИХОВИ ЗА „ХЕЈ ЏУД“ ОД „БИТЛС“ ПРОДАДЕНИ ЗА 910.000 ДОЛАРИ