Боб Дилан

Таг
13Вести

80-ГОДИШНИОТ БОБ ДИЛАН ИЗЛОЖУВА НАД 180 ДЕЛА ВО МАЈАМИ

БОБ ДИЛАН НАПОЛНИ 80 ГОДИНИ – НИКОГАШ НЕМАЛ БРОЈ ЕДЕН ХИТ, А СЕГА ЌЕ ДОБИЕ МУЗЕЈ СО 100.000 ПРЕДМЕТИ

БОБ ДИЛАН НА 80 ГОДИНИ Е СЀ ПОАКТИВЕН ВО УМЕТНОСТА, ЌЕ ИЗЛОЖИ НАД 120 ДОСЕГА НЕПОЗНАТИ ДЕЛА

ЏОРЏ КЛУНИ И БОБ ДИЛАН ЌЕ СОРАБОТУВААТ НА НОВ ФИЛМ ЗА БЕЈЗБОЛ

БОБ ДИЛАН ГО ИЗДАДЕ 39. АЛБУМ ЗА 58 ГОДИНИ И ЈА ЗАЧУДИ КРИТИКАТА СО СВОЈАТА КРЕАТИВНА ВИТАЛНОСТ

БОБ ДИЛАН ГО НАЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ СО АВТОРСКИ ПЕСНИ ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА

БОБ ДИЛАН ОБЈАВИ НОВА ОРИГИНАЛНА МУЗИКА ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА

ТИМОТЕЈ ШАЛАМЕ ЌЕ ГО ГЛУМИ БОБ ДИЛАН ВО НОВ ФИЛМ

БОБ ДИЛАН ЌЕ ПРОИЗВЕДУВА ВИСКИ ВО ЦРКВА