болид

Таг
3Вести

ФОРМУЛА 1 БОЛИДИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СТАНАА ЦРНИ ЗА ПОДДРШКА НА БОРБАТА ПРОТИВ РАСИЗМОТ

„ФЕРАРИ“ СОЗДАДЕ УНИКАТЕН БОЛИД ЗА БОГАТ МУШТЕРИЈА ОД ПЕТ МИЛИОНИ ЕВРА

„АСТОН МАРТИН ВАЛКИРА“ ЌЕ ДАВА ЧУВСТВО НА ВОЗЕЊЕ НА ФОРМУЛА 1 БОЛИД