Борат

Таг
7Вести

САША БАРОН КОЕН ВЕЛИ ДЕКА ГО ПЕНЗИОНИРАЛ ЛИКОТ НА БОРАТ

ОГРОМНА СТАТУА НА БОРАТ ВО СИДНЕЈ ЈА НАЈАВИ ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА САША БАРОН КОЕН

„БОРАТ 2“ ЌЕ ИМА УШТЕ ПОДОЛГ НАСЛОВ ОД ПРВИОТ ФИЛМ

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ ВЕЌЕ 20 ГОДИНИ НАСЕДНУВААТ НА ФИНТИТЕ НА САША БАРОН КОЕН

САША БАРОН КОЕН ЌЕ ГИ ПЛАТИ КАЗНИТЕ НА ЧЕСИТЕ КОИ СЕ СОБЛЕКОА КАКО БОРАТ