Бри Ларсон

Таг
3Вести

„МАРВЕЛ“ И „ДИЗНИ“ ШОКИРАНИ ОД ГОЛЕМИОТ УСПЕХ НА „КАПЕТАНКА МАРВЕЛ“

ДВЕ СУПЕРХЕРОИНИ НА ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАПЕТАНКА МАРВЕЛ“

БРИ ЛАРСОН ДЕВЕТ МЕСЕЦИ ТРЕНИРАШЕ ЗА УЛОГАТА НА КАПЕТАН МАРВЕЛ