Брус Вилис

Таг
4Вести

СОРАБОТНИЦИТЕ НА БРУС ВИЛИС ВЕЛАТ ДЕКА ПОДОЛГО ВРЕМЕ ИМАЛО ГРИЖИ ЗА НЕГОВАТА КОГНИТИВНА СОСТОЈБА

МЈУЗИКЛОТ „ДИЈАНА“ СО НАЈМНОГУ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА, БРУС ВИЛИС ДОБИ ПОСЕБНА КАТЕГОРИЈА

БРУС ВИЛИС И ДЕМИ МУР ЗАЕДНО ВО ИЗОЛАЦИЈА 20 ГОДИНИ ПО РАЗВОДОТ

ДАМИР ПУХ И ЕРИК ГЕИЛС ВО СТАНИЦА 26, СЕ ПРЕГОВАРА СО БРУС ВИЛИС