бунар

Таг
2Вести

ИСТРАЖУВАЧИ ПРВПАТ СЕ СПУШТИЈА ВО „БУНАРОТ НА ПЕКОЛОТ“ ВО ЈЕМЕН И НЕ ПРОНАЈДОА ДЕМОНИ И ДУХОВИ

БУНАРОТ НА ПЕКОЛОТ ВО ЈЕМЕН Е МИСТЕРИОЗНО ЧУДО НА ПРИРОДАТА ШТО НИКОЈ ДОСЕГА НЕ ГО ИСТРАЖИЛ